torstai 26. maaliskuuta 2015

Heräämisiä


Ovatko aamusi aina vaikeita? Heräätkö väärällä jalalla?


Ei hätää; osta tekovääräjalka! Laita se illalla jalkaan ja siten tiedät jo etukäteen herääväsi väärällä jalalla. Näin vältät vääränjalan tuottaman ikävän yllätysmomentin ja mielipaha ei ehkä ylläkään koko aamuun, kun voit purkaa aamusuuttumuksesi itse väärään jalkaan. Sen huippumuotoiltu rakenne mahdollistaa tukevan otteen saannin ja kliinisissä testeissä tutkittu erinomainen koostumus on kehitetty kovaankin käsittelyyn. Voit heittää jalan vaikka joka aamu seinään ja jalka kestää sen kärsimättä vaurioita. Seinän tai naapurien vaurioiden välttämiseksi on myynnissä myös seinään asennettava tai omilla jaloillaan seisova tekovääränjalan heittotaulu, joka pehmentää iskut. Lisäksi se toimii jalan säilytyspaikkana näppärän tarramekanismin avulla. Tämän herättävän aamurutiinin jälkeen voit jatkaa aamupuuhiasi rentoutuneena ja eikä väärää jalkaa tarvitse enää muistella tai käsitellä ennen seuraavaa iltaa.
Näetkö painajaisia? Onko unen laatusi häiriintynyt?


Ei hätää; hanki LCD-kummitustapetti! Sen ohuen nestekidenäytön voit ohjelmoida hakemaan pahimmat pelkosi suorana virtana aivoaalloistasi eivätkä siten näytöllä olevat kammotukset pääse todellisuudessa kimppuusi. Se siis ulkoistaa painajaisesi ja siksi voit nukkua yösi rauhassa. Huikean zenitaalisen bistabiili-järjestelmän avulla kuvan säilytys onnistuu ilman sähköä, joten sinun ei tarvitse pelätä edes sähköiskun mahdollisuutta unesi aikana. Tuoteperheeseen kuuluu nyt myös ainutlaatuinen LCD-matto, jonka avulla saat tunnelmasta aiempaa vaikuttavamman. Laitteiden asennukseen tilaat vain ajan lähimmältä yksityiseltä lääkäriasemalta, missä aivoihisi piiritetään paikallispuudutuksessa laitteen tarvitsemat ajurit ja anturit. Iltaisin yhdistät itsesi järjestelmään helposti ja vaivattomasti, vain yhdellä johdolla. Sitten voitkin ryhtyä rauhassa uneksimaan, antaa koneen suodattaa painajaisesi itselleen ja nauttia itse vain ihanista unista. LCD-kummitustapetti on johtavien unipsykologien suosittelema tuote.
Heräätkö liian hyviin ideoihin? Pursuavatko ne niin, että pelkäät, ettet muista niitä enää myöhemmin? 


Ei hätää; nyt voit varata oman juuri tähän tarkoitukseen kehitetyn Heureka-hehkupallon tyylikkäällä kumisella kauluksella. Puet illalla hehkupallon päähäsi, ja kun mielenjuolahdukset alkavat kesken unien sinkoilla eri suuntiin, hehkupallo kerää ne yhteen sykkiväksi kuplaksi. Kuminen kaulus estää alta pursuavien ideoiden karkaamisen. Pallon sisällä on tuhansia muistijälkiä kerääviä reseptoreja, joissa ajatukset pysyvät selkeästi jäsenneltyinä ja tuoreina. Eli voit jatkaa untasi uusista aatteista huolehtimatta. Herättyäsi virkeänä, unen aikana loistavia neronleimauksiasi vastaanottaneet reseptorit kytkeytyvät jälleen päälle ja alkavat säteillä. Hehkupallon helpon käyttöjärjestelmän avulla pystyt jatkokäsittelemään ideoitasi heti, siirtämään niitä muihin tallennuslaitteisiin tai vaikka lähettämään suoraan ystävillesi heidänkin aamujensa iloksi.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti